*Oletteko ankeampaa työpaikkailmoitusta lukeneet? Tämä tosin kaikessa ankeudessaan jaksoi huvittaa minua ihan hillittömästi, tätä se väsymys (jankutusta) teettää.

*Nykyaikana on valelääkäreitä, valehoitajia, kenties valepotilaitakin… Mutta valelesboja? Valebuumi alkaa mennä jo vähän pitkälle, joskin tuollainen huiputtaminen ei varmaan sinällään mikään ihan uusi ilmiö ole, ainakaan miesten ja naisten välillä.

*Entäpä mitä ajatuksia tämä (a)asiakas teissä herättää?
*Pysyykö naamasi peruslukemilla tätä ketjua lueskellessasi? Aihe on ainakin ollut puhuttava, kertovat kaikki 21 tekstintäyteistä sivua…
*Tämä kenties maailman pisin deitti-ilmoitus se kummastuttaa, hymähdyttää ja huvittaa.
*Leijonakoru kaulassa ja kaljatölkki kädessä – vai miten se nyt meni?  
*Lopuksi; Vaihtelua tylsiin työhakemuksiin saa ottamalla mallia tästä:
TYÖPAIKKAHAKEMUS

Olen aivan käsittämättömän kiinnostunut yrityksessänne avoinna olevasta johtajan virasta, samoin kuin suorastaan magneettimaisen vetovoiman omaavasta organisaatiostanne, onhan yrityksenne tunnetusti omalla sektorillaan ehdottomasti maailman paras yritys. Haluankin sitoutua voimiani säästämättä ja laadusta tinkimättä sekä koko organisaation kehittämiseen, että henkilökohtaiseen missiooni ja visiooni, joka on tehdä yrityksestänne koko universumin nopein, kaunein ja seksikkäin.

Kohtalon oikusta ja vedonlyönnin tuloksena en tee tällä hetkellä kykyjäni vastaavaa työtä, vaan toimin Vempeleen kunnan likakaivojen putsaajana ja sivutoimisena suolihuuhtelijana. Viikonloppuisin kuskaan sivuhommina banaaneja.
Motivaationi johtajan työhön on aivan järkyttävän maksimaalinen myös siksi, että tilapäinen likviditeettivaje uhkaa henkilökohtaista kassavarantoani, joten töitä pitäisi saada ja mieluummin vaikka heti saman tien välittömästi, eikä vasta huomenna.

Luin ylioppilaaksi joskus ajalla ennen Abbaa, jonka jälkeen olen jatkanut opintojani eri tiedeyhteisöissä, ja lähitulevaisuudessa tavoitteeni on valmistua kaikkien tieteiden maisteriksi, hekologian tohtoriksi ja snautseriksi. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu myös visio stratosfääritohtorin tutkinnosta. Olen joskus aiemmin suorittanut muutaman vähempipätöisen kurssin, joista mainittakoon esim. Kempeleen puutarhaoppilaitoksen puimakoneen puristelulinja.

Ymmärrän leikiten lukuisia kieliä, joista mainittakoon suomi, ruotsi, hindi, retoromania, java, html ja virastomongerrus. Kuuntelen sujuvasti myös monia muita kieliä silmääkään räpäyttämättä. En osaa juurikaan lukea, mutta kuvia katselen sujuvasti molemmilla silmillä, myös toisella kotimaisella kielellä. Vahvuuksistani mainittakoon ahkeruus, loistava yhteistyökyky, synnynnäinen johtajuus yhdistettynä äärimmäiseen nöyryyteen. Kyltymätön uteliaisuus, nokkeluus, nopeus, taipuisuus, letkeys, rauhallisuus, formulakuskin hermojen hallinta, ballerinan motoriikka, ajoittain täydellisyyttä hipova raittius, näyttävä ulkomuoto,
painonnostajan testosteronituotanto, kohtuullinen kahvinkeittokyky ja niin säihkyvä huumorintaju, että se valaisee koko korttelin ja puolet naapurikaupungistakin. Lisäksi olen sen lajin moottoriturpa, että puhumallani sontamäärällä voisi lannoittaa koko johtokunnan jäsenistön pottupellot ja ryytimaat.
Palkkatoivomukseni on tuollainen viiskytä donaa kuukaudessa. Siis euroa.

Palkka on kuitenkin henkilökohtaisessa arvostuksessani toisarvoinen seikka. Tärkeämpää on pääsy yrityksenne optio-ohjelmaan. Varaankin näin aluksi 30 % seuraavasta optioannista, yhtiöluottoa vastaan tietenkin.

Terkuin minä itse, filosofi, HRM-johtaja (Homma rulaa mäihällä),
Hekonomityristori.

LIITTEET

Ämpärillinen tutkintotodistuksia
Patentteja
Sälää
Massikan huoltokirja
1200-sivuinen trilogian muotoon puettu ansioluettelo
Anni mummon salainen pirturesepti”