Joulukuinen tervehdys teille kaikille,

Kuten huomaatte, pidempään mielessäni muhinut idea oli sitä laatua, että se sitten otti ilmaa siipiensä alle. Tämä päivä onkin joiltain osin kulunut ihan vain tätä uutta blogia luodessa ja muokkaillessa, mihinkään kun en tahdo olla tyytyväinen, vaan aina löytyisi jotain parannettavaa. Ehkäpä tämä nyt saa olla tällaisenaan hetken…
Aikaa on kulunut, ja on tosissaan kauan siitä, kun viimeksi olen pidempää postausta kirjoitellut. Kuten etusivun oikeassa palkissa kerroinkin, aikaa ja energiaa ei vanhan blogin päivittelyyn tuntunut riittävän – ja nyt kun näitä kumpaakin sitten löytyisi, ei vanhassa blogissa kirjoittelu tunnu enää mielekkäältä. Poistaa sitä en aio, mutta enää en sitä myöskään päivittele uusien postausten merkeissä, mitä nyt tietysti käyn teidät lukijat neuvomassa tänne. Sinne tulleisiin kommentteihin/kysymyksiin vastailen tietysti edelleen, niistä tuleekin informaatio minulle suoraan.
Arki kävi tosiaan ihan uskomattoman kiireiseksi, nyt on kuitenkin alkanut jo helpottaa. Ehkäpä näihin rutiineihin on tottunut ja mukautunut niin, että niihin ei niin sanotusti jää jumiin. Kiirettähän toki piisaa vieläkin, varsinkin, kun ajoittain jatkuva unentarpeeni vie aikaa muilta hommilta. Ehkäpä jo arvaattekin, mistä väsymykseni johtuu… :-)
Meillä on Jouluvalmistelut aloitettu. Suursiivous on tehty, jouluverhoja (ja muitakin tekstiilejä) vaihdeltu jouluisemmiksi, siellä täällä on myös joulukoristeita. Osa niistä on vielä kaapissa, mutta tavoitteeni on asettaa ne oikeille paikoilleen ensi viikon aikana. Joululahjahankinnat on tehty, ja paketoiminen aloitettu. Se tosin edistyy hieman hitaasti, kun tällä hataralla päällä ei tahdo muistaa ostaa kaikkea; ensin ostin lahjanauhat, mutten paperia. Sen jälkeen huomasin, että teippi puuttuu. Sitten muistin paperin, mutta unohdin, minne olin lahjanauhat laittanut… ja sitä rataa. Jospa tämä kuitenkin tästä, ennen Joulua.
Joululeivonnaisiakin meiltä löytyy jo; pipareita, torttuja, sekä kaneliässiä. Kun tässä lähemmäksi Joulua päästään, tekaisen pari kakkua. Sekahedelmiä ostin jo kaupasta, ja kinkkukin on jo tiedossa (Mies saa työpaikaltaan suuren kinkun joka Joulu). Pitäisi sitten miettiä, mitä muuta ravintoa sitä Jouluna tarjoaisi, minä kun en itse noista laatikoista perusta juuri lainkaan.
Nyt näyttää siltä, että pikkuneidin iltapalan aika alkaa olla käsillä, on siis mentävä. Palaan asiaan vielä myöhemmin.
Mitä teidän Joulukuuhun kuuluu?